Αρχική » Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Μελέτες

service_banner Αναλαμβάνουμε να μελετήσουμε το χώρο σας προκειμένου να προτείνουμε τις ιδανικότερες λύσεις σε λειτουργικότητα, καλαισθησία και σωστή αξιοποίηση του χώρου με βάση τις δικές σας ανάγκες!

 

 

Ν               

Εκπαίδευση – Ενημέρωση – Συμβουλευτική 

Σε έναν κλάδο, με καταιγιστικό ρυθμό εξέλιξης, όπως αυτός της εστίασης επιβάλλεται η καταρτισμένη εκπαίδευση και η συνεχής ενημέρωση. Η εταιρεία SARIDIS, θέλοντας να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της για εκμάθηση των τελευταίων τάσεων στον χώρο της κουζίνας σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και την χρήση καινοτόμων μηχανημάτων, διοργανώνει σεμινάρια, σε συνεργασία με εξειδικευμένο προσωπικό και καταξιωμένους chef, για την εκπαίδευση του προσωπικού στον χώρο της εστίασης αλλά και για τους ερασιτέχνες που αγαπάνε την μαγειρική!

 

Κατασκευή μηχανημάτων εστίασης

service_banner

Κατασκευάζουμε αξιόπιστα μηχανήματα με διασφαλισμένη ποιότητα που ανταποκρίνονται σε όλες σας τις απαιτήσεις. Σε όλα τα μηχανήματα μας παρέχουμε εγγύηση, πλήρες service με εξειδικευμένο προσωπικό και πλήρη σειρά ανταλλακτικών.

 

 

Ειδικές παραγγελίες με βάση τις ανάγκες σας

service_banner Η πολυετής εμπειρία στο χώρο των κατασκευών, οι υποδομές μας και η πρόθεσή μας να καλύψουμε και τις πιο ιδιάζουσες ανάγκες, σας δίνουν τη δυνατότητα να παραγγείλετε οποιοδήποτε μηχάνημα στις διαστάσεις και τις προδιαγραφές που σας εξυπηρετούν.

 

 

Διάθεση επαγγελματικού εξοπλισμού, μηχανημάτων εστίασης και των αντίστοιχων ανταλλακτικών

service_banner

Αντιπροσωπεύουμε και διαθέτουμε μια πλήρη γκάμα εξοπλισμού, μηχανημάτων και ανταλλακτικών, από γνωστούς οίκους, τα οποία διακρίνονται για την υψηλή ποιότητά τους και είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τις  διεθνείς προδιαγραφές. Σε όλα τα μηχανήματα εισαγωγής παρέχουμε εγγύηση, πλήρες service από εξειδικευμένο προσωπικό και πλήρη σειρά ανταλλακτικών.

 

 

Τεχνική υποστήριξη – Service

service_banner Επιμελούμαστε την εγκατάσταση, τη συντήρηση και την επισκευή των μηχανημάτων με ευελιξία, συνέπεια και επαγγελματισμό. Η εγκατάσταση και η τοποθέτηση του νέου σας εξοπλισμού πραγματοποιείται από εξειδικευμένο τεχνικό της εταιρίας μας, ανεξαρτήτως τοποθεσίας. Με την ολοκλήρωση της παράδοσης πραγματοποιείται εκπαίδευση του προσωπικού σας για την σωστή λειτουργία και χρήση των μηχανημάτων.

 

 

Ενοικίαση επαγγελματικού εξοπλισμού

service_banner Ενοικίαση επαγγελματικού εξοπλισμού, μηχανημάτων μαζικής εστίασης και επαγγελματικών ψυγείων για τοπικές ή διεθνείς εκθέσεις, αλλά και για κάθε ανάγκη της επιχείρησής σας.