Εταιρεία dev2 6 Φεβρουαρίου, 2020

Η εταιρεία μας

Πάνω από πέντε δεκαετίες δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του εξοπλισμού καταστημάτων και του επαγγελματικού εξοπλισμού & μηχανημάτων εστίασης.

Μια λύση για κάθε ανάγκη

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας προνοούμε για κάθε ανάγκη και μεριμνούμε για την καλύτερη δυνατή κάλυψή της. Προσφέρουμε επαγγελματικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, μένοντας σταθερά προσανατολισμένοι στις αρχές της ποιότητας, της ευελιξίας και της κατασκευαστικής υπεροχής. Η πολυετής εμπειρία μάς καθιστά ικανούς να κατασκευάζουμε, να επιλέγουμε και να διαθέτουμε μηχανήματα που ανταποκρίνονται με επάρκεια σε κάθε σύγχρονη απαίτηση. Καθοδηγούμενοι από τις ανάγκες σας, παραμετροποιούμε πλήρως τη γκάμα των προϊόντων μας, προσφέροντας customized λύσεις. Σημείο αναφοράς στη σχέση που χτίζουμε μαζί σας είναι και η προσωποποιημένη εξυπηρέτηση μετά την πώληση: για ό,τι προκύψει, είμαστε σταθερά εκεί.

Στη SARIDIS, είμαστε σταθερά στο
πλευρό σας.

Φιλοσοφία

H εστίαση, κλάδος από τους πλέον ανταγωνιστικούς και απαιτητικούς, δεν αφήνει περιθώρια για λάθος χειρισμούς και προϋποθέτει τη σχολαστική φροντίδα κάθε λεπτομέρειας. Ο προσεκτικά επιλεγμένος και αξιόπιστος εξοπλισμός είναι μονόδρομος στην επιτυχία. Επιλέγοντάς μας δεν εξοπλίζετε απλά την επιχείρησή σας με ποιότητα, αλλά αποκτάτε και έναν συνεργάτη στον οποίο μπορείτε να απευθυνθείτε για ό,τι προκύψει στην πορεία.

Η επιτυχία σας
είναι και
επιτυχία μας.

Όραμα

Όπως κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, έτσι και κάθε επιχείρηση φέρει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της. Επιθυμία μας είναι να κατανοήσουμε τις ανάγκες της και να προσφέρουμε τις λύσεις που θα διασφαλίσουν τη μακροχρόνια επιτυχία της. Έτσι, κάθε προϊόν που σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε, διαδραματίζει τον δικό του ρόλο στην επίτευξη των στόχων του εκάστοτε επιχειρηματία που μας εμπιστεύεται. Με αυτή την αρχή σαν αφετηρία, επιχειρούμε να δώσουμε μορφή σε κάθε σας επιθυμία.

Κατανοούμε
τις ανάγκες. Προσφέρουμε
τις λύσεις.

Στόχοι

Οι ανάγκες σας μας καθοδηγούν στη δημιουργία προϊόντων που έρχονται να ανταποκριθούν με τον πληρέστερο τρόπο στις αυξημένες προκλήσεις της επαγγελματικής σας καθημερινότητας.Στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε κάθε επαγγελματία της εστίασης και όχι μόνο, τα μέσα και τα εργαλεία που θα του επιτρέψουν να φτάσει την επιχείρησή του εκεί που οραματίζεται, χτίζοντας μαζί του σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης, θεμελιωμένες στις αξίες της ποιότητας και της ακεραιότητας.

Υπεύθυνα
μαζί σας

Αξίες

  • Προσανατολισμός στο αποτέλεσμα
  • Πελατοκεντρική κουλτούρα
  • Ευελιξία & Προσαρμοστικότητα
  • Αξιοπιστία & Διαφάνεια
Επιχειρούμε υπεύθυνα

Στη Saridis πιστεύουμε στη δύναμη και τη δυναμική της ομάδας μας, την οποία απαρτίζουν κορυφαία στελέχη, επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό όλων των βαθμίδων, με όραμα, μεράκι και την απαιτούμενη εξειδίκευση. Κάνουμε καθημερινά το καλύτερο δυνατό για να αντιμετωπίσουμε κάθε κατασκευαστική πρόκληση, αξιοποιώντας τα ταλέντα, τις γνώσεις και την αμείωτη όρεξή μας για άριστα αποτελέσματα.

Όλα μας τα μηχανήματα συνοδεύονται από εγγύηση, ολοκληρωμένο service και πλήρη σειρά ανταλλακτικών. Επιπλέον, διαθέτουμε τις απαραίτητες πιστοποιήσεις που διασφαλίζουν την κορυφαία ποιότητα και τη συμμόρφωση με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία και τις αυστηρότερες κατασκευαστικές προδιαγραφές.

Στη SARIDIS επιχειρούμε υπεύθυνα με το βλέμμα στραμμένο στο αύριο. Αναπτύσσοντας την επιχείρησή μας γύρω από τους άξονες της βιωσιμότητας και της αειφορίας, επιστρέφοντας αξία στην κοινότητα, στηρίζοντας έμπρακτα εκείνους που το έχουν ανάγκη, συμβάλλουμε με όποιο τρόπο μπορούμε στην επίτευξη συνθηκών ευημερίας για το κοινωνικό σύνολο.

0
Έναρξη δραστηριότητας
0
Ίδρυση εταιρείας Ι. Σαρίδης στις Σέρρες
0
Μετεγκατάσταση σε νέες υπερσύγρονες εγκαταστάσεις στη ΒΙ.ΠΕ. Καβαλαρίου – Θεσσαλονίκη
Στο πλευρό του επαγγελματία
καινοτομία

Επενδύουμε διαρκώς σε νέες τεχνολογίες που μας επιτρέπουν να γινόμαστε πιο επαρκείς απέναντι σε κάθε κατασκευαστική πρόκληση. Είμαστε ανυπόμονοι για την επόμενη ημέρα και σε διαρκή ετοιμότητα.

λύσεις

Δημιουργούμε λύσεις με γνώμονα τις απαιτήσεις του επιχειρηματικού κόσμου και κάθε πελάτη μας ξεχωριστά. Η προσέγγισή μας είναι εξατομικευμένη, αλλά το αποτέλεσμα άριστο κάθε φορά.

αξιοπιστία

Από την πρώτη επικοινωνία, μέχρι και μετά την πώληση, χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με όλους τους επαγγελματίες που μας επιλέγουν. Η επιτυχία των πελατών μας είναι και δική μας επιτυχία.

Μια λύση για κάθε ανάγκη.
Εγκαταστάσεις

Η βιομηχανική μας έδρα βρίσκεται στη ΒΙ.ΠΕ Καβαλαρίου, σε νέες υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, συνολικής επιφάνειας  1.000 τ.μ. Εκεί διαθέτουμε δυναμικό τμήμα παραγωγής, εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, όπου καθημερινά κατασκευάζονται αξεπέραστης ποιότητας, πλήρως εναρμονισμένα με τις ευρωπαϊκές νομοθεσίες και σύμφωνα με τις αυστηρότερες κατασκευαστικές προδιαγραφές.

Παράλληλα, διαθέτουμε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αποθήκευσης προϊόντων και πρώτων υλών στο Στρυμονικό Σερρών καθώς και πλήρως εξοπλισμένο εκθεσιακό χώρο στο κέντρο της πόλης των Σερρών, όπου υποδεχόμαστε υπάρχοντες και δυνητικούς πελάτες, προκειμένου να συζητήσουμε για τις ανάγκες τους και να βρούμε από κοινού τις καλύτερες δυνατές λύσεις.