Υπηρεσίες dev2 6 Φεβρουαρίου, 2020

Υπηρεσίες

Next
Previous
ΜΕΛΕΤΕΣ 1 e1674564550454
Μελέτες

Στην επιτυχία κάθε customized κατασκευής, όλα ξεκινούν από τη σωστή μελέτη του χώρου. Με τις κατάλληλες μετρήσεις και τη μεθοδική επισήμανση των κατά περίπτωση απαιτήσεων, είμαστε σε θέση να βρούμε τις πλέον κατάλληλες λύσεις. Εκείνες που συνδυάζουν τις αρχές της λειτουργικότητας με το όμορφο design και την εργονομία, επιτυγχάνοντας άριστη αξιοποίηση του χώρου και μέγιστη αποτελεσματικότητα.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ 1
Εκπαίδευση - Ενημέρωση – Συμβουλευτική

Το τοπίο της εστίασης αλλάζει καθημερινά με ρυθμούς καταιγιστικούς. Νέες τεχνολογίες και μηχανήματα, καινοτόμοι εξοπλισμοί και τεχνικές, θέτουν εκ νέου τα δεδομένα της επιτυχίας. Όποιος δεν εξελίσσεται, αργά ή γρήγορα, μένει εκτός αγοράς.

Στη Saridis, θεωρούμε σημαντικό μέρος της δουλειάς μας και καθήκον μας να παρακολουθούμε τις παγκόσμιες τάσεις στην κουζίνα, για να μπορούμε με τη σειρά μας να μοιραζόμαστε τη γνώση με όλους εσάς.

Ο ρόλος μας δεν σταματάει στο να εξοπλίσουμε την επιχείρησή σας με τα απαραίτητα μηχανήματα, αλλά επεκτείνεται και στο να εξοπλίσουμε και εσάς με τα εφόδια και τις γνώσεις που χρειάζεστε για να διαπρέψετε.

Διοργανώνουμε λοιπόν σεμινάρια σε συνεργασία με εξειδικευμένο προσωπικό και καταξιωμένους chef, εκπαιδεύοντας εσάς, το προσωπικό σας, αλλά και κάθε άνθρωπο που αγαπά τη μαγειρική!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 1
Κατασκευή μηχανημάτων εστίασης

Τα μηχανήματα που κατασκευάζουμε διακρίνονται για την ποιότητα, την αντοχή και το design τους. Κυρίως όμως διακρίνονται για την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα στις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Όλα τους συνοδεύονται από πιστοποιήσεις, εγγύηση, πλήρες service και ολοκληρωμένη σειρά ανταλλακτικών.
Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε αποκλειστικά για εσάς, ειδικές παραγγελίες, στις διαστάσεις και με τις προδιαγραφές που εσείς ορίζετε.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ 1 e1674564716231
Ενοικίαση επαγγελματικού εξοπλισμού

Έχετε βραχυπρόθεσμες ανάγκες; Έχουμε τη λύση. Αναλαμβάνουμε την ενοικίαση επαγγελματικού εξοπλισμού, μηχανημάτων μαζικής εστίασης και επαγγελματικών ψυγείων για τοπικές ή διεθνείς εκθέσεις, αλλά και οποιαδήποτε άλλη εφήμερη ανάγκη της επιχείρησής σας.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 1
Εξοπλισμός - μηχανήματα εστίασης & ανταλλακτικά

Πέρα από τα προϊόντα που οι ίδιοι κατασκευάζουμε, αντιπροσωπεύουμε και διαθέτουμε μια πλήρη γκάμα εξοπλισμού, μηχανημάτων και ανταλλακτικών από γνωστούς οίκους, όπως Rational,  Wega, Tecnoinox, Sirman, Infrico, Fiorini, Everlasting, PrismaFood, Bocchini, Velma και Zumoval. Όλα τους διακρίνονται για την υψηλή ποιότητά τους και είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τις  διεθνείς προδιαγραφές. Στα μηχανήματα εισαγωγής παρέχουμε εγγύηση, πλήρες service από εξειδικευμένο προσωπικό και ολοκληρωμένη σειρά ανταλλακτικών.

SERVICE 1
Τεχνική υποστήριξη – Service

Είμαστε δίπλα σας μετά την πώληση. Επιμελούμαστε την εγκατάσταση, τη συντήρηση και την επισκευή των μηχανημάτων με ευελιξία, συνέπεια και επαγγελματισμό. Όπου και αν βρίσκεστε, ένας τεχνικός της εταιρείας μας έρχεται στον χώρο σας μετά την πώληση, αναλαμβάνοντας την τοποθέτηση του νέου σας εξοπλισμού. Με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, πραγματοποιείται εκπαίδευση του προσωπικού σας για την ορθή λειτουργία και χρήση των μηχανημάτων.